Dine medarbejdere og kunder fortjener de bedste omgivelser.

En æstetisk og funktionel arbejdsplads er et godt udgangspunkt for en god og velfungerende arbejdsdag. Hold lydniveauet nede uden at gå på kompromis med lyset i lokalet. Lyse lokaler uden støj skaber behagelige omgivelser for både medarbejdere og kunder. Om du arbjeder på kontor, har din egen butik, kantine eller restaurant, så er indretningen og indeklimaet med til at højne din og dine kollegaers arbejdsglæde i hverdagen.

Kontor

En vinduesvæg er et oplagt valg på arbejdspladsen enten som rumdeler i kontorlandskabet eller ind til mødelokalet.

Vi bygger også gerne fritstående mødelokaler, hvor en, to, tre eller alle fire vægge er lavet af lavet af stål og glas. Vores løsninger er fleksible og du bestemmer selv om du ønsker skydedøre eller døre med hængsler ind til mødelokalet.

De mest populære vægge går fra gulv til loft med glas, men vi tilbyder også halvvægge, hvor den nederste del af væggen er en normal massiv væg. Disse kan ofte være praktiske hvis man ønsker at skabe en hyggelig arbejdskrog eller ønsker at skærme mere af.

Kontakt os her for at høre nærmere

Butik

Din butik er dit udstillingsvindue, så hvorfor ikke skabe den rette stemning med en top moderne indretning. Hvad enten du har en tøjbutik eller smykkeforretning, så kan en vinduesvæg være det der er med til at sætte stemningen og vise, at butikken også på det indretningsmæssige plan ved hvad der der er stilet for tiden.

I tøjforretninger kan en vinduesvæg være fordelagtig som skillerum mellem mand/kvindeafdelinger eller som skillevæg mellem omklædningsrum. Her vil vores matterede rudder vore et oplagt valg.

Vi tilbyder desuden samlede løsninger til hele forretninger hvor både tøjstativer, borde og reoler bliver udført i samme stil, så butikken fremstår som en helhed.

Kontakt os her for at høre nærmere

Restaurant og café

Selvom maden er god, er gæsterne først rigtig tilfredse når også indtrykket i restauranten har været positivt. Ud over maden spiller også lys, lyd og varme en vigtig rolle, når gæsterne skal vurdere besøget i din restaurant.

Med vinduesvægge kan du lægge en dæmper på den ofte højlydte snak og larm i restauranten, og på den måde give plads til både støjende selskaber og de mere intime middage uden at isolere folk.

Derudover kan du mindske kulde som ofte kan genere gæster som er placeret tæt på vinduer og døre, ved at skærme af for træk i restauranten.

Med skillevægge i glas kan du skabe de hyggekroge som gør at gæsterne får lyst til at blive siddende og få desserten med. En fordel ved de gennemsigtige eller matterede ruder er desuden, at lyset let når hen i de kroge hvor en normal skillevæg ville lukke af for lyset. De gennemsigtige ruder bidrager derudover til at undgå at personalet får overset gæster som sider gemt bag vægge og dermed ikke får den opmærksomhed de ønsker.

Kontakt os her for at høre nærmere