Går du og drømmer om en elegant skillevæg til din bolig? Vi har specialiseret os i at fremstille vinduesvægge til hjem som dit.

Skillevægge i glas og stål er en af tidens mest moderne trends indenfor indretning af private hjem. Denne type vægge har mange navne såsom vinduesvægge, glasskillevægge, glasvægge, New Yorker vægge, windowwalls eller sprossevinduer. Fordelene ved en skillevæg eller rumdeler i glas er, at det naturlige lys ikke bremses af en massiv væg, men derimod bringes videre rundt i boligen.

 

I stuen eller spisestuen

En vinduesvæg i stuen kan bidrage til at gøre stuen til et hyggeligt sted hvor man kan slappe af. Ved at dele stuen op i mindre rum kan man lave små hyggekroge som man kan indrette efter behov. Det kan også være en fordel at kunne dele rummet op hvis man øsnker at mindske støj i rummet.

En populær løsning er også at dele stue og spisestue op med en vinduesvæg, der gør at rummene alligevel hænger godt sammen. Fordelen er at man stadig får et gennemgående lysindfald, og at man  tilmed har muligheden for at lukke rummene af hver for sig for f.eks. at mindske lyden.

Se hvordan Bo Bedre giver inspiration til at indrette med vinduesvægge

 

Photo by FINN.no

Photo by HusmanHagberg

Soveværelset

Bor man i en mindre lejlighed hvor rummene kan virke små kan en skillevæg få lejligheden til at virke større. Det er oplagt at sætte en skillevæg op hvis man f.eks. bor i en et-værelseslejlighed for på en elegant måde at skabe et soveværelse, der ikke tager alt pladsen. På den måde kan man skabe en løsning der virker let og luftig. Nogen vælger også at bygge en halvvæg (i ca. 1 meters højde) og oven på den montere en vinduesvæg for at få lyset godt fordelt mellem soveværelse og stue.

 

Som walk-in closet 

Mange vælger også at placere en skillevæg i soveværelset for på den måde at lave et walk-in closet. Fordelen ved en væg i glas er, at den kan placeres hvorsomhelst i rummet uden at tage lyset fra resten af soveværelset. En vinduesvæg kan monteres uanset hvilket soveværelse man har og uanset om man har skråvægge, skæve vægge eller gulv.

Kontakt os for en pris på en vinduesvæg til dit hjem

Kontakt os her